Демі Ловато потрапила до лікарні з передозуванням

0
1
Демі Ловато потрапила до лікарні з передозуванням
25-річна поп-виконавиця Демі Ловато потрапила до лікарні в Лос-Анджелесі, ймовірно, після передозування наркотиками.

Про це повідомляють американські ЗМІ, - інформує ВВС Україна.

Представники співачки повідомили, що зараз вона перебуває поруч з сім'єю, а інформація ЗМІ "не зовсім достовірна".

Як написав у Tвіттері агент співачки, зараз вона "притомна і поруч з родиною". Підтверджувати або спростовувати повідомлення про госпіталізацію агент не став, обмежившись фразою про те, що для Ловато "найважливіше зараз - одужати".

Представник Ловато також заявив, що частина інформації, яку повідомляють ЗМІ, неправдива. Яка саме це частина, він не сказав.

Сайт TMZ, перший який повідомив про госпіталізацію Ловато, у вівторок ввечері написав, що співачку відвезли в лікарню, перед цим давши їй препарат налоксон, який застосовують, як антидот при передозуванні опіатами, в першу чергу героїном.

За інформацією ЗМІ, співачку знайшли непритомною, але зараз її стан стабільний.

Знаменитості - серед них співачка Аріана Гранде, телеведуча і ЛГБТ-активістка Еллен Дедженерес - у Twitter побажали Ловато якнайшвидше видужати. Популярності набирає хештег #PrayforDemi (#МолімосьЗаДемі).

Ловато багато років бореться із залежністю від алкоголю і наркотиків - в березні минулого року вона відсвяткувала шість років повної тверезості. У нещодавньому відео співачка зізналася, що почала вживати наркотики в 17 років, коли вперше спробувала кокаїн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні