Визначили найсильніших пожежників Волині

1
6
Визначили найсильніших пожежників Волині
На обласних змаганнях визначали найсильніших пожежників Волині.

До спортивно-тренувального комплексу, що у Луцьку, з’їхалося 80 рятувальників із 20 підрозділів районів області, йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Перше місце виборола 5-а Державна пожежно-рятувальна частина із Нововолинська, 2-е - у частини спеціальної пожежної техніки з Луцька, бронза — в команди з Любешова.

Цього разу захід відбувся за програмою міжнародних змагань.

Учасник змагань Сергій Січко один із перших подолав смугу перешкод, у повному бойовому спорядженні, пройшовши чотири етапи змагань.

У масці та в апараті індивідуального захисту вагою близько 20 кілограмів рятувальник з Ковеля Володимир Степанюк смугу перешкод подолав за 1 хвилину і 54 секунди. Каже, що умови змагань максимально наближені до реальних подій.

Під час змагань службі "101" надійшло повідомлення про пожежу у підвальному приміщенні на проспекті Волі у Луцьку. За кілька хвилин працівники служби пожежу ліквідували. Показали добрий результат і на змаганнях, розповів їх керівник. За це отримають грошові нагороди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На показусі всі такі браві, а на пожежі то гідранти течуть то води немає, то яєчки мішають як у танцора.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні