Презентували відео до річниці оновлення «Променя»

1
-6
Презентували відео до річниці оновлення «Променя»
У мережі з’явився відеоролик, присвячений річниці відкриття луцького розважального центру "Промінь".

Як відомо, оновлений "Промінь" у Луцьку відкрили 24 серпня 2017 року.

У ролику йдеться, що почалося усе з ідеї депутата Луцькради Андрія Покровського "повернути Луцьку місце дитячих усмішок та подарувати лучанам можливість сучасного сімейного відпочинку".

"Кінотеатр "Промінь" був центром культури для декількох поколінь лучан. Але з часом кінотеатр занепав. Мені було прикро спостерігати за цим. Рік тому ми відновили "Промінь", перетворили його на сучасний розважальний центр. Сьогодні тут є місце для всіх: від маленьких дітей до поважних пенсіонерів. Ми створили це з любов'ю до вас", – розповів Андрій Покровський.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже прикро спостерігати за тим, як Покровському, людині, яка фактично СТВОРЮЄ інвестиційний клімат у Луцьку так нахабно ставлять палки в колеса.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні