У Луцьку не дозволили розмістити «молочні точки». ВІДЕО

4
9
У Луцьку не дозволили розмістити «молочні точки». ВІДЕО
У Луцьку не погодили розміщення по місту "молочних точок", де можна булоб купувати домашнє молоко.

Йдеться про окремі адреси, за якими фермери продаватимуть власне домашнє молоко. Вартість такої продукції - 12 гривень за літр, дешевше, ніж магазинне, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

За словами чиновників, такі молочні точки існують з 2011 року на окремих вулицях міста. Наразі вони попросили виконавчий комітет затвердити загальну схему, за якою по місту мало бути тридцять локацій, де у визначені години можна було б придбати свіже молоко.



"Точки всі визначені. На сьогодні все молоко, яке реалізується на даних точках, воно охолоджене. Ми при підготовці до зустрічі моніторили. Кожен власник, який здійснює реалізацію молока, має холодилку і молоко йде охолодженим", - каже Заступник директора департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Юрченко.

У департаменті агропромислового розвитку кажуть, що ще жодного разу не було проблем, оскільки продукцію перевіряє Держпродспоживслужба. Також тварин регулярно оглядають ветеринари, стверджує фермер, який вже працює на такій молочній точці.

"Раз у місяць приходить лікар, на мастит перевіряє. Потом виписує довідку. І раз на Поліську Січ возимо молоко перевіряємо на антибіотики і всяке таке", - наголошує фермер Леонід Бойченко.

Втім, у деяких чиновників виникли запитання. Зокрема, вони стосувались і умов зберігання молока. Члени виконкому поставили вимогу, аби всі фермери, які хочуть продавати молоко на вулиці, мали спеціальний холодильник. Тож порадили більш детально опрацювати проект і тоді ще раз звернутись до виконкому. До слова, це вже вдруге чиновники не підтримують цю пропозицію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не потрібно нам супермаркети , давайте точок наставимо. Хлібні точки,молочні , горілчані.... давайте плодити антисанітарію.
Відповісти
ти - Ділдо!
Відповісти
Дідо вибач, але ти дурак.
Відповісти
А чиновники не знають наскільки просто піключитись до мереж гопніка ахметова??
Статті про розстріл ЧЛЕНА немає, і так треба зробити з тими умніками.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні