«Боягуз і лицемір», - журналіст про Пустовіта

11
6
«Боягуз і лицемір», -  журналіст про Пустовіта
Волинський журналіст Святослав Лесюк обізвав секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта «боягузом, лицеміром і пристосуванцем».

Свої думки у Фейсбуці він озвучив після того, як на сайті міськраді з’явився проект рішення про намір пустити з молотка приміщення найстарішої книгарні у центрі Луцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книгарні у центрі Луцька хочуть продати на аукціоні

«Григорій Пустовіт, Ви вже відпочиваєте? Від трудів праведних? І ви можете спокійно спати, підписавши таке рішення? Та Ви боягуз, лицемір і пристосуванець. Ганьба!», - обурився Святослав Лесюк.

Журналіст переконаний, що таким чином міська влада обкрадає лучан.
«І перший злодій - Григорій Пустовіт. Великий любитель книг і... грошей», - додав Святослав Лесюк.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це давно відомо всім лучанам. Хіба нормальна та порядна людина поведеться на укропську авантюру з посадою виконовача голови міста, і блокуванням виборів мера?
Відповісти
Скоріше вже б ті вибори,щоб виперти всю цю нечисть на Брище!
Відповісти
так блокує Киів. знову збрехали За своі гроші є бажання утримувати збиткові магазини щось бажаючих нема .на аукціоні купи і працюй .пустобріх
Відповісти
Непоширюйте укропську брехню. Полішук 70ть днів після смерті Романюка не висилав заявку на вибори, а потім були літні канікули і так все затягнулося. Депутати Коломойського по команді блокують перевибори у Луцьку, бо не мають нормального кандидата, Полішук пролетить ,як фанера з ганьбою. Укроп не хоче віддавати крадену владу у місті.
Відповісти
Респект Святославу Лисюку. В давнину прізвища давали людям відповідно до характеристики тієї ж людини - от і маємо невипадковість - Пустовіт говорить саме за себе.
Відповісти
Інтелигенція міста та Волині повинні влаштувати бойкот Пустовіту та гопкомпанії у місьраді.
Відповісти
Влада ніколи не була і не буде поацювати для людей! Вся суть ЛЮБОЇ влади базується лише на накопиченні у СВОЮ кишеню! Доки стадо це не зрозуміє, до тих пір залишатиметься стадом!
Відповісти
Григорій Пустовіт, нормальна, порядна людина відповідальний керівник, думаю що цій книгарні 90 відсотків лучан не було років з десять. А місто, щоб не говорили стає гарніше та комфортніше. Тільки сліпий не бачить.
Відповісти
пустовіт старе, фарбоване п%рдло з жінкою-мутантом, на дачі помідори глядіти, а не рвати зад в раді, пора на безславне звалище історії!
Відповісти
Виходить, що він просто мерзотник!
Відповісти
А хто із вас, шановні, у книгарні
Купив останнім часом нову книжку?
Усі ви справедливі, чемні, гарні
І робите комусь бридку підніжку.
Ви замість книг читаєте коменти
Де злісна жовч вилазить через вуха.
В чужих руках ви нині інструменти,
Аморфні, збайдужілі і безхдухі...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні