Як у селі під Луцьком готуються до «Бандерштату». ФОТО

0
2
Як у селі під Луцьком готуються до «Бандерштату». ФОТО
На території села Рованці ставлять паркани, будують душі, будиночки та фудкорти. Усе це - напередодні музичного фестивалю "Бандерштат".

"Кілька днів уже, як працює територія фестивалю - будується інфраструктура. З вівторка (31 липня - ред.) встановлюються сцени. Нині ставимо паркан, добудовуються душі, чекаємо туалети, будиночки, парапети. Сьогодні (2 липня - ред.) міст встановлюватимуть через Стир", - розповів у коментарі інтернет-виданню "Волинь24" арт-директор фестивалю Сергій Мартинюк.

За його словами, на території також ставлять фудкорти. Мовляв, "Бандерштат" це не тільки музика та гутірки, але й можливість смачно поїсти.

"Звечора ми готові запускати перших фестивальників з наметами", - каже Сергій Мартинюк.

А також додає: "Бандерштат" - музична візитівка Волині. Багато хто приїжджає тільки заради нього в область. Останні кілька років ми почали запрошувати більш популярні гурти і інтерес до фестивалю ще більше зріс. Тепер приходять і бізнесмени, політики, селебріті".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні