У селі на Волині облаштовують сучасний молодіжний центр

4
10
У селі на Волині облаштовують сучасний молодіжний центр
У селі Несвіч, що на Волині облаштують сучасний молодіжний центр.

Про це 2 серпня розповів директор СГПП «Несвіч» Володимир Кучера, - пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

«Будуть комп’ютери, ігри – настільний футбол, теніс, більярд, бібліотека така, аби почитати щось цікаве», - розповів аграрій.

За його словами, центр буде шикарним. Під нього переобладнують приватну будівлю в Несвічі, куди молодь зможе безкоштовно приходити та проводити дозвілля. Центр буде розрахований на одночасне перебування 20-25 людей, дизайн розробляли у Луцьку. Облаштовують його у Несвічі, однак завітати сюди зможе молодь з усієї громади.

«Щоб молодь мала куди в селі подітися», - додав Кучера. За його словами, до завершення робіт лишилося небагато, тож у листопаді центр почне функціонувати.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко зауважив, що це чудова ініціатива.

«Те , що підприємець тут робить - це затримає тут молодь. Вони не їдуть до Польщі, але шукають як провести дозвілля. Це – гарний варіант, чому ні?» - мовив посадовець. Мовляв, одним із перших на що він звернув увагу при спілкуванні, були спортивні статури директора школи та господарства.

«Це про щось каже? Хіба тут можуть бути недбалі учні, або хто такий, хто курить за рогом? Я думаю, якщо тут зловлять когось із цигаркою, то він потім буде разів 30 підтягуватися щодня, поки школу не закінчать», - пожартував посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як так без попів, без просвітерів та ін. нечисті!?? Невже!?
Відповісти
Вони не їдуть до Польщі, але шукають як провести дозвілля. Як казав Добкін -"Немножечко текст по-дебильному написан". Затримати молодь можна тільки гідними зарплатами, якщо ви досі цього не вкурили.
Відповісти
Ви дійсно думаєте, що ми будемо працювати за 200-300 долларів? Вибачте, але ви як казав покійний Нємцов,- йо..уті.
Відповісти
А спробуй не жити на зарплату, а ЗАРОБЛЮВАТИ гроші! Створи бізнес, недосипай, і упс, може й вийде! От і матимеш скільки заслуговуєш, як відровідно і зараз!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні