У Луцьк везуть мощі десяти цілителів

6
2
У Луцьк везуть мощі десяти цілителів
6 серпня Луцьк прийматиме Всеукраїнський хресний хід з мощами десяти святих цілителів. Мощі привезуть до кафедрального собору Всіх Святих Землі Волинської.

Святині перебуватимуть в обласному центрі Волині до ранку середи, 8 серпня, - повідомляє Волинська єпархія УПЦ.

У вівторок, 7 серпня, мощі на нетривалий час перевезуть до приміщення Волинської обласної клінічної лікарні у селі Боголюби Луцького району. Тут об 11:00 відбудеться богослужіння для важких хворих.

Після цього святині знову будуть знаходитись у кафедральному соборі Всіх Святих Землі Волинської.

О 8:00 в середу, 8 серпня, мощі десяти святих цілителів привезуть до храму УПЦ, що знаходиться на території Луцького військового госпіталю, а далі хід вирушить з Волинської області.

Всеукраїнський хресний хід з мощами великомученика Пантелеімона Цілителя, священномученика АнтипиПергамського, святого Луки Кримського, безсрібників Косми і Даміана, преподобного Агапіта Печерського, преподобних Даміана й Іпатія Печерських, преподобного Арсенія Каппадокійського, священномученикаІракліда Кіпрського триває вже близько року.

Теги: мощі, упц
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто знає що означає священномученик, і великомученик, напишіть. Я питаю це без приколів.
Відповісти
Створили собі ідолів і носитесь з ними. Частини тіла совати по цілому світу, замість того, щоб віддати порох пороху. Фарисеї і книжники. В Боголюби до багатих ідете? В хоспіс до паліативних хворих не хочете зайти. Лицемірство і середньовічна тупість.
Відповісти
Попи з‘їхали з глузду, уже не знаючи як підтянути у свої секти послушних спонсорів, які добровільно будуть отримувати свавілля сатанізму!(( А влада замовчує, бо в долі по контролю стада!((
Відповісти
Всім хвореньким на православіє головного мозку шагом-марш цілувати шматки трупів. Люди, ау, розчехліться, 2018 рік надворі, ракети вже приземлятись уміють, білим ведмедям можна передати привіт через відеозв'язок за лічені секунди, а тут таке....як це все сумно...
Відповісти
допишіть бігом МП, а то в редахтурів буде пронос зранку, копіпастери)
Відповісти
Священномученик - особа, яка прийняла стражданння і смерть за Христа, будучи у священному сані. Великомученик - особа, яку, перш ніж стратити, тривалий час мучили, аби вона зреклась своєї віри. Тобто вона витерпіла великі муки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні