--> Дитячий майданчик, через який поскандалили у селі під Луцьком, робила фірма Товстенюка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитячий майданчик, через який поскандалили у селі під Луцьком, робила фірма Товстенюка

2
-1
Дитячий майданчик, через який поскандалили у селі під Луцьком, робила фірма Товстенюка
У селі Тарасове Луцького району, в якому активісти нарікали на неякісно зроблений дитячий майданчик, роботи виконала фірма, яка належить керівнику Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександру Товстенюку.

У червні Заборолівська сільська рада оголосила тендер на роботи з виготовлення та монтажу дитячого майданчика. За виконання робіт пропонували 65 189,40 гривень. Уже 20-го червня, за інформацією "Prozorro", переможцем стала фірма ПАТ "Металіст". З якою сільська рада уклала відповідний договір.



За словами активістів, фірма встановила конструкції, які не були закріплені бетоном. Однак в сількій раді стверджують, що активісти Марія Горбайчук зі своїм чоловіком просто розхитали конструкції у ще свіжому бетоні.

Олександр Товстенюк та його мати Лідія Товстенюк, згідно інформації порталу "Smida", є акціонерами підприємства.



Основна діяльність ПАТ "Металіст" - виготовлення будівельних металевих конструкцій та виробів.

За роботи, за інформацією "Prozorro", з виготовленя та встановлення атракцій фірма отримала 65 189 гривень.

Ціни на конструкції видаються дещо завищеними. Для порівняння, у минулому році Луцька міська рада закупляла у підприємця Дмитрука ігровий комплекс "Замок" за 38 тисяч гривень, гойдалку за 4 тисячі гривень, а гірку за 4800 гривень. Такі атрації встановили на вулиці Конякіна. Натомість за 65 тисяч у селі Тарасове встановили перекладини, карусель із сидіннями, бруси та гірку.



За договором, який фірма уклала з Заборолівською сільською радою, після виконання робіт замовник мав перевірити їх виконання. Окрім того, у випадку виявлення браку в готовій продукції з вини виконавця він забов'язується виправити його без додаткової оплати.

Нагадаємо, на неякісно виконані роботи зі встановлення дитячого майданчика поскаржились місцеві активісти. Вони помітили, що вітер хитає конструкції.

Натомість сільський голова Заборолівської ОТГ Валерій Боярський переконував, що майданчик зроблений якісно. Мовляв робітники залили конструкції бетоном. Однак батьки розхитали бруси та поперечини, коли той ще не застиг.

До слова, сільський голова Заборолівської ОТГ йшов на вибори як кандидат від політичної партії "УКРОП".

Аліна БЕКЕРУК (для Волинь24)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це ця смердюча гнида забажала мати приміщення книжкового магазину "Освіта". Дані 150%. Він давно на нього поклав око. І забере, тому що міська рада мусить виконати наказ всемогутнього нащадка Мойсея - палиці. А гнида скрізь так наробить, як і в Заборолі - як кіт на глині.
Відповісти
Брехня, він не укроповець
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні