Охоронець Міненергетики вдарив голову профспілки, який захищав права волинських шахтарів

1
-1
Охоронець Міненергетики вдарив голову профспілки, який захищав права волинських шахтарів
У міністерстві енергетики та вугільної промисловості України охоронець вдарив голову профспілки гірників України Михайла Волинця. В результаті той змушений лікуватися.

Деталі інциденту Михайло Волинець розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він повідомив, що мав намір разом з шахтарями та головою первиної НПГУ шахти №9 «Нововолинська» Василем Гурою зустрітися з міністром енергетики та вугільної промисловості Ігорем Насаликом. Однак зустріч так і не відбулася.

«З-поміж іншого планували порушити питання щодо негативного впливу на діяльність шахт «смотрящего» Андрія Венгрина у місті Нововолинську. Проте за вказівкою міністра до будівлі мене не пропустили. При цьому охоронець застосував фізичну силу, притиснув до дверей і завдав травму грудини (зламав хрящ)», - повідомив він.

Згодом, зі слів Михайла Волинця, судово-медична експертиза підтвердила факт травми. З приводу інциденту голова профспілки шахтарів подав заяву в поліцію. Її внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Почуваюся погано, мені важко дихати. Однак маю вилітати до Польщі на міжнародну конференцію», - резюмував Михайло Волинець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинець ще той аферист. Займається провокаціями та підбурюванням людей на дешевому популізмі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні