У Луцьку щосереди проводять тенісний турнір. ВІДЕО

0
9
У Луцьку щосереди проводять тенісний турнір. ВІДЕО
У Луцьку щосереди проводять тенісний турнір.

Уже шість років поспіль в Луцьку у той самий час збираються любителі настільного тенісу для того аби позмагатись між собою, - йдеться в сюжеті 12 каналу.

У змаганнях "Луцька серія" беруть участь від 20 до тридцяти людей різного віку. Серед кращих - Іван Кривий. Він грає уже вісім років.

"Просто прийшов на турнір в Адреналін сіті, так получилося, що втягнувся і взагаліперший турнір я з трьохста чоловік зайняв п'яте місце без навиків", - розповів фаворит змагань Іван Кривий.

У своїх 57 - Іван Кривицький звик перемагати і вдвічі молодших за себе. Але каже, це додає азарту й молодому поколінню.

"Старатися треба, тренуватися і їм цікаво у мене виграти", - додав він.

Взяти участь у змаганнях може будь-хто. Важливо перед цим записатися. Також, можна приходити і займатися по буднях увечері, час потрібно також узгоджувати заздалегідь.

"В цих змаганнях приймають участь ще більше спортсменів-аматорів, ми розвиваємось і сподіваємось, що з відкриттям нового залу учасників буде збільшуватись", - розповів керівник Луцької федерації настільного тенісу Дмитро Вахта.

Новий зал планують відкрити неподалік від пластмасового заводу вже восени. Гроші збирали любителі, професіонали, частину виділило - місто. Після того як приміщення повністю обладнають відкриють і нову секцію для дітей.
Теги: теніс, спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні