Скандал у волинській школі: директорка принижує дітей. ВІДЕО

1
5
Скандал у волинській школі: директорка принижує дітей. ВІДЕО
У селі Озеро Ківерцівського району батьки вимагають звільнити директорку місцевої школи, адже вона принижує дітей.

Перед будівлею Ківерцівської районної ради зібралось більше двадцяти людей, усі приїхали із села Озеро, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Селяни вимагають звільнити директорку місцевої школи, мовляв та принижує дітей, занижує оцінки. Останньою краплею, за словами батьків, стало те, що директорка змусила дев'ятикласника переписати державну підсумкову атестацію, що суворо заборонено.

"Сказали йому, сідай переписуй, бо ти списав, дитина злякалася і таки переписав. Я відреагувала так, що зразу почала дзвонити в відділ освіти", - розповідає мама дев'ятикласника Ірина Гемба.

ДПА хлопець писав п'ятого червня, а через порушення правил директорці досі навіть не дали зауважень, не те щоб догану. На підтримку Ірини стали інші батьки. Кажуть, таких ситуацій й у них було чимало.

"Були в нас державні екзамени і вона нам сказала, що зробить нам на державних іспитах, і кожен з батьків мусив бути під дверима, чекати, щоб вона нічого не зіпсувала, - додає мама колишньої школярки Ірина Бичок.

Тільки звільнення директорки - вимагають батьки на сесії районної ради. Кажуть, що через її поведінку доводиться переводити дітей у інші школи. Але зараз нічого вирішити не можна, бо керівниця навчального закладу в відпустці. Отож, шукають альтернативу.

"В нас є багато, що з Ківерець доїжджають в Озеро в школу, до нас доїжджають, бо учень має право вибирати школу і немає такого закону вчитись в іншій школі", - зазначає голова профспілки школи у селі Озеро Руслана Бесарабчук.

Щоправда чимало вчителів не розуміють, чому потрібно проводити такі збори. Мовляв їхня школа одна із кращих в районі. Туди їдуть вчитися діти навіть з районного центру.

"Ми зробимо на базі школи, як ви це назвете або збори або конференцію, там повинен бути трудовий колектив, батьківський, учні і пересічні жителі села", - запевняє голова Ківерцівської райради Василь Хмілевський.

Спільне обговорення має відбутися на початку наступного тижня. Якщо керівництво району не вживатиме ніяких заходів, йдеться про покарання директорці, то першого вересня діти до школи не підуть.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кажете чоловік Степанюк депутат райради?! А хто ж його обирав депутатом? Було багато кращих кандидатів, ні повелись на пилорамщика який дає трактор щоб чистити дороги зимою за ВАШІ же гроші. От думайте на майбутьнє!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні