--> У луцькому борделі клієнтів обслуговувала ВІЛ-інфікована повія, - ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому борделі клієнтів обслуговувала ВІЛ-інфікована повія, - ЗМІ

4
6
У луцькому борделі клієнтів обслуговувала ВІЛ-інфікована повія, - ЗМІ
У борделі, який діяв у самісінькому центрі Луцька, працювала ВІЛ-інфікована повія.

Як розповів начальник підрозділу Олександр Мельничук, працював він приблизно рік, - пише Вісник.

Поліція три місяці документувала незаконну діяльність.

Місце для платних утіх організувала 28-річна жителька Луцька разом зі своїм співмешканцем. На бордель вони перетворили зйомку двокімнатну квартиру на вулиці Лесі Українки.

З клієнтами організаторка домовлялася телефоном, при цьому обіцяла відпрацювати сама. Однак по факту клала у ліжко «найманих працівниць».

За рік до роботи «закладу» загалом було залучено шестеро повій – від 19 до 28 років. Четверо дівчат родом з Волині й двоє інші – з інших областей.

Вартість послуг щоразу залежала від самого клієнта. Чим солідніший чоловік, тим вища ціна йому називалася. Тарифи були умовними, й могли варіюватися від 500 гривень до 100 євро. Великих статків утримувачі борделю не заробили. Отриманні злочинним шляхом гроші йшли на веселе безтурботне життя та оплату за найняте помешкання.

Як повідомляють ЗМІ, одна з дівчат була ВІЛ-інфікована. Мова про повію з Одеси, яку організаторка борделю знайшла у Києві. Вона знала про свою проблему, але не полишала працювати з клієнтами, наражаючи їх на зараження смертельно небезпечною недугою.

Організаторці борделю суд обрав запобіжний захід – її відправили під домашній арешт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця, "ВІЛ-інфікована" напевне і знижку пристойну робила?
Відповісти
Люди, це ж яка біда!
Нічому невинним дружинам тих п'яних клієнтів!
Не дай Боже нікому!
Живе сім'я і не знає, чи був їхній татком одним з тих "щасливчиків"((((

Радила б усім тим, хто там був перевіритись.
Відповісти
На пару придурків буде меньше.
Відповісти
Маю ряд запитань.
Чому поліція ТРИ МІСЯЦІ документувала незаконну діяльність борделю??? Невже раніше не вистачало елементів складу злочину, щоб припинити цю діяльність і прийняти відповідні міри??? Невже самого факту існування борделю мало? Чи може комусь з поліції чи можновладців цей бізнес був вигідний? Як на мене, то документування незаконної діяльності борделю такий довгий час - це вже суспільно небезпечне діяння!!! Поліція і прокуратура повинні обгрунтувати чому так довго не вжили заходів або ж відповідати за свою бездіяльність! Чому організаторці даного бізнесу призначено запобіжний захід - домашній арешт?? Вона давно повинна сидіти в тюрмі!!! Хто тепер відповість за наслідки???
P. S. Чоловіки,хто звертався в цей бордель за "послугами", майте совість!!! Не наражайте свої сім"ї, коханих,близьких!!! Зверніться до лікарів!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні