Як знайти «Шлях до успіху» і з легкістю опанувати нову професію*

0
4
Як знайти «Шлях до успіху» і з легкістю опанувати нову професію*
В наш час кожна жінка хоче виглядати привабливо і при цьому докладати найменше зусиль.

Зараз дуже важко знайти час і на родину, і на відпочинок, а тим паче на догляд за собою. Тому більшість жінок хоча б декілька разів на місяць виділяють час для походу в салон краси. Всього за годину або декілька годин їх можуть перетворити на справжніх королев. Бути красивою та слідкувати за всіма трендами – це модно. Манікюр, перукарські послуги, масаж – вже давно стали важливою частиною життя сучасної жінки. Саме з цієї причини професія, пов’язана з творінням краси є дуже актуальною.



Майстер салону краси – це щаслива людина. Уявіть собі, ви зможете робити інших красивими, будете знати як правильно доглядати і за собою. А головним плюсом є висока зарплата, адже б'юті індустрія зараз активно розвивається. Чи не щодня у сфері манікюру, макіяжу, перукарського мистецтва і такого іншого з’являються якісь новинки. Якщо завжди бути в курсі всіх тенденцій, то і клієнти накинуться на вас як мухи на мед. Для прикладу, ви перші у Луцьку почали робити якусь інноваційну процедуру для відновлення волосся, а до цього таке могли запропонувати лише столичні перукарі. До кого побіжать всі красуні міста? Відповідь очевидна.

Також плюсом є те, що жоден майстер не прив’язаний до того чи іншого салону. Ви можете попрацювати в одному, перейти в інший, спробувати надавати послуги у себе вдома, а потім взагалі відкрити власну справу. Перспективно, чи не так?

Якщо ви закінчили університет і не знаєте де працювати, якщо ви вже багато років витрачаєте час на нудну роботу або якщо ви просто відчуваєте, що займаєтесь не тим, то варто серйозно задуматись про зміну професії.

Серед успішних перукарів, масажистів, майстрів нігтьового сервісу, косметологів дуже мало людей, що закінчили ВНЗ за своєю спеціальністю. Знаєте чому? Тому що вміння красиво стригти , добре масажувати, робити манікюр, чистку обличчя приходить не від протирання стільців в аудиторії, а від бажання вчитися і старанно удосконалювати отримані знання на практиці, постійно рости як фахівець.




Найкращі місця у найпрестижніших салонах та спа-центрах займають не люди з червоним дипломом, а вчорашні випускники курсів, які хочуть і можуть задовільнити потреби найвибагливішого клієнта. Саме за це люди платять гроші, і саме цьому навчають на хороших курсах.
Навчальний центр «Шлях до успіху» надає можливість комфортно пройти якісне, доступне, зручне навчання і професійну підготовку для подальшого працевлаштування.



Ми надаємо все, що треба для навчання, а головне — практику.
Центр співпрацює з великою кількістю роботодавців, які завжди раді нашим випускникам.

Курси навчального центру:
•перукар-універсал;
•перукар-універсал, стиліст, візажист;
•майстер манікюру;
•візажист;
•майстер масажу;
•косметолог;
•лешмейкер (нарощення вій).

Як знайти навчальний центр «Шлях до успіху»?
Адреса: м. Луцьк, проспект Волі, 54.
Телефонуйте: 098-009-24-05, 093-498-35-17, Вікторія.
Офіційний сайт: сentr.net.ua

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні