Керівник благодійного фонду незаконно продав понад 100 державних авто

2
-7
Керівник благодійного фонду незаконно продав  понад 100 державних авто
В Сумській області керівник Благодійного фонду соціального захисту незаконно продав понад 100 авто для малозабезпечених.

Із 123 автомобілів чиновник поставив на облік у благодійному фонді тільки 14 машин, - повідомляє gazeta.ua.

"Під час слідства встановлено, що благодійному фонду Соцінвест безкоштовно надано для використання у благодійних цілях 123 транспортних засоби, які були конфісковані державою і не реалізовані", - йдеться в повідомленні.

Обвинувачений реалізував понад 100 автомобілів як запчастини, не сплативши при цьому обов'язкових платежів у бюджет. Сума збитку оцінюється в 1,66 млн гривень.

Розгляд справи незаконних дій чиновника був призначений на сьогодні, 20 серпня, однак у зв'язку з неявкою адвоката його відклали на 31 серпня.
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
далеко не треба ходити: хоча б заглянути на луцьке кп ласка і ахнути - в чиїй кишені осіли грантові євро.
Відповісти
«...100 авто для малозабезпечених.» . Стояти!!!- ключове слово «малозабезпеченим»!!! Ні!- одні пАшуть, інші ж на халяву мають за рахунок перших!??((((( Забудьте!
А те, що «керівник» так поступив, то він давно вкурив, що стадо ледащ та хитровимаханих, все одно повинно ЗА ВСЕ платити!!! Судити таких не можна! Потрібно забрати причину, по якій з‘являються ті, хто бажає дармове за рахунок інших!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні