У Луцьку відкрили приміщення жіночої консультації. ФОТО

0
0
У Луцьку відкрили приміщення жіночої консультації. ФОТО
У Луцьку відкрили приміщення першого поверху жіночої консультації КП «Луцький клінічний пологовий будинок».

Подія відбулась 22 серпня, - пише Волинська правда.

З 2015 року розпочався капітальний ремонт жіночої консультації, який здійснювали поетапно. На відкриття завітали секретар Луської міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, керівник Луцького пологового Михайло Токарчук.

Директор Луцького пологового радісно поділився, що надзвичайно задоволений роботою будівельників: «Абсолютно усе нове, тепер нема ніякого дискомфорту, тільки ще хочемо комп’ютерне обладнання оновити. А таких нагальних проблем уже нема»,- сказав Михайло Михайлович.

У свою чергу Григорій Пустовіт зазначив, що медична галузь повинна рухатися вперед: «Ні в якому разі не зупинятися на досягнутому. Обов’язково потрібна комп’ютеризація робочих місць», – додав очільник.

За 2015-2018 роки на ремонтні роботи використано кошти з бюджету міста в сумі 7054565, 24 гривень. Частково оновили обладнання відділення жіночої консультації, придбали та встановили лавки, тумби під мийку.

Персонал переконаний, що здійснена робота значно покращить умови перебування пацієнтів та персоналу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні