Вікторина для лучан: як працівники «КРОШУ» святкували День Незалежності. ФОТО.ВІДЕО

0
-1
Вікторина для лучан: як працівники «КРОШУ» святкували День Незалежності. ФОТО.ВІДЕО
На День Незалежності, 24 серпня, у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки працівники заводу «Кромберг енд Шуберт Україна» організували вікторину.

Лучани та гості міста мали нагоду виграти імбирне печиво, брелок або фірмову кружку, правильно відповівши на запитання з історії України. Задовго до початку дійства до столу із призами вже підходили зацікавлені люди.



PR-менеджер заводу Тетяна Сомова розповіла про програму і мету заходу: "Ми традиційно любимо брати участь у всіх міських святкуваннях, тому що це спілкування. "Кромберг енд Шуберт Україна" - це вже 12 років історії Луцька, і це вже частина Луцька. Тому, коли на свята відбуваються атракції, заходи, ми любимо прийти, щоб спілкуватися з людьми, знати, чим живуть лучани, знати, що вони думають про нас.

Нещодавно у Луцьку відбувся фестиваль професій "ЯрФест", і ми започаткували традицію фотосесій. В нас було гасло: "You simply the best", цим ми хотіли сказати, що кожен є найкращий і потрібно вірити в свої сили. Ці цінності ми пропагуємо на нашому підприємстві і хочемо, щоб цими цінностями жили всі.

Сьогодні в нас також буде фотосесія під слоганом "Незалежні - це успішні". Ми вважаємо, що незалежною може бути тільки та людина, котра є громадянином, котра чесно і сумлінно працює в своїй країні, створює продукт, сплачує податки, і ми пишаємось кожним із наших працівників, вважаємо, що саме ті люди, які просто кожен день роблять сумлінно свою роботу, без пафосу, без слів, вони є творцями Незалежності".

Саме з такою ідеєю працівники КРОШУ прийшли до лучан. Вони встановили банер "Незалежні - це успішні", на локації працював фотограф. Кожен, хто сфотографувався біля банера, зміг взяти візитку з QR-кодом, щоб потім мати змогу шукати фотографії на сторінці заводу в соцмережі Facebook.



Діткам, як і було анонсовано у соцмережах, запропонували розповісти вірш або заспівати пісню про Україну. Для них підготували солодкі призи - імбирне печиво у формі карти України. А дорослі витягували білети,як на екзамені. Їх запитували про географію, історію нашої країни. На всіх учасників вікторини теж чекали призи.

Поки працівники заводу готувались до проведення вікторини, Марина Кущенко - керівник відділу з управління персоналом - також розповіла про захід:
"Ми тут не вперше, беремо участь щороку. Сьогодні у нас вікторина, де лучани зможуть відповідати на питання, які пов'язані з історією незалежної України та інших періодів".



Представники соціально відповідального бізнесу потурбувались не лише про різноманіття призів та цікаву програму, але й про вдале розташування палатки, щоб учасники свята почували себе максимально комфортно.

Промоутерами виступали представники навчального відділу підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна». Тетяна Сомова розповіла, що саме вони навчають майбутніх працівників практично з нуля, дають можливість здобути всі необхідні знання та навички для роботи: "Це представники нашого заводу, ентузіасти, які прийшли святкувати саме тут".

Марина Кущенко додала: "Плануємо бути на святі, поки не пороздаємо усі-усі призи і діткам всі прянички".

Як і планували, дійство завершилось увечері. Більшість учасників вікторини відзначили, що питання були дійсно цікавими. Своїми враженнями поділилась Алла, яка взяла участь у вікторині разом із дітьми:
"Цікава вікторина взагалі. Все про Україну, про Незалежність. Питання були неважкі, справились і я, і діти".

Школяр Назар про складність завдань відповів: "Ну такі, середні. Все дуже сподобалось. Вперше взяв участь у такій вікторині. Виграв приз". Учасник свята Василь Олександрович порекомендував луцьким підприємствам частіше влаштовувати такі заходи, просувати українське і не забувати, що ми є громадянами нашої неньки України.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні