У Києві на День Незалежності відгримів грандіозний концерт «Океану Ельзи». ФОТО

0
2
У Києві на День Незалежності відгримів грандіозний концерт «Океану Ельзи». ФОТО
На День Незалежності у Києві популярний гурт "Океан Ельзи" порвали НСК "Олімпійський" після року творчої паузи.

Рівно рік тому гурт "Океан Ельзи" на чолі з фронтменом Святославом Вакарчуком оголосив, що бере творчу паузу. Тоді музиканти обіцяли повернутися з великим концертом на День Незалежності в Києві, - пише ТаблоID.

І ось 24-го серпня на НСК "Олімпійський" близько 3,5 годин "Океан" качав десятки тисяч людей із прапорами, у вишиванках та просто тих, хто скучив за всім знайомими піснями у виконанні Славка.

Перед концертом Вакарчук дав швидкий прес-брифінг, на якому уникав відповідей на питання, пов’язані з політикою.

Наприклад, коли Святослава запитали, чи буде він корити себе за втрачений шанс, якщо до влади прийде людина, чиї погляди протилежні його, музикант відповів:


"Мені здається, що у День Незалежності потрібно говорити про речі, які об’єднують, а не про речі, які роз’єднують… Мені здається, що сьогодні навіть ботів в Інтернеті менше стало".

А от про нові пісні та підготовку до концерту говорив охоче. Зокрема, артист пояснив назву зовсім свіжої пісні "Скільки нас".

"Пісня "Скільки нас" - особлива. Ми спеціально залишаємо ці два слова без якихось знаків. Щоб кожен сам міг визначитись – чи це запитання, тобто певний сумнів, чи це все-таки ствердження", - зазначив музикант.


Також Вакарчук наголосив, що на концерті буде велика кількість воїнів АТО, яких вони запросили свідомо. Вже під час свого виступу Славік зауважив, що скайбокс, у якому зазвичай сидять віпи, цього разу – ложа саме для бійців АТО.

І хоча голосних заяв про президентство, на які так очікувала Інтернет-спільнота, музикант не зробив, деякі його промови чудово могли б стати частиною передвиборчої кампанії.

"Зміни у країні потрібно починати зі змін самих себе", - виголосив Вакарчук зі сцени.

Також не обійшлося без згадки про Олега Сенцова та усіх українських політв’язнів, які сидять у російських тюрмах. Їм "ОЕ" присвятили пісню "Коли тобі важко".

А почався довгоочікуваний концерт "Океанів" з легендарної "Вставай, мила моя, вставай".

Фото Дмитра Ларіна

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні