Як лучанки змінили життя, завдяки реаліті-шоу «Пігмаліон 3D»

0
1
Як лучанки змінили життя, завдяки реаліті-шоу «Пігмаліон 3D»
В приміщенні Міжнародного Центру іноземних мов «MANDARIN», 28 серпня, засновники першого у Луцьку реаліті-шоу «Пігмаліон 3D» Людмила Пенцак та Юлія Яковлюк організували прес-конференцію для представників ЗМІ із учасницями та переможницею реаліті-шоу.



Організатори обговорювали із учасницями та журналістами досягення дівчат, кожен мав змогу поділитись враженнями від реаліті-шоу, Людмила і Юлія розповіли про плани на наступний сезон.

Участь у реаліті-шоу взяли сім лучанок, які захотіли змінити своє життя. Проект знімали протягом 30-ти днів. Людмила Пенцак – експерт з управління і мотивації, бізнес-тренер. Вона розповіла про «Пігмаліон 3D»: «Дякую, що виділили час нам на таку зустріч. Ви допоможете зробити нам міні-резюме наших досягнень. Я вважаю, що це дійсно досягнення, дивлячись на дівчат. Я працювала з кожною з дівчат особисто, тому дуже добре знаю кожну з них. Я рада за їх результати, а з Іванкою працюємо досі. Дуже-дуже задоволена проектом. Дівчата, динаміку бачу і буду очікувати далі».



Проект допомагає учасникам покращить якість життя та рівень особистісного розвитку молодих людей, зокрема дівчат, за 30 днів. За словами експертів, кожен отримує кардинальні зміни в кар’єрі, зовнішності, фінансах та комунікації.



Переможницею першого сезону стала Антоніна, яка вже відкрила власну справу: «Я вважаю, що всі дівчата були рівні. В мене були фаворити. Дві з них зараз тут присутні. Я думала переможе або Іванка, або Віка. Чому я? Можливо, ви бачили, що в мене є конкретна ціль. Я давно мріяла про свою школу математики. «Пігмаліон 3D» дав мені поштовх до реалізації».





Юлія Яковлюк детальніше розповіла про призи: «Ми планували робити проект на вибуття. Але потім вирішили, що це несправедливо, коли хтось побуде в проекті тиждень і нічого не змінить, це буде не видно. Тому, ми вирішили нехай йдуть всі до кінця і потім буде одна переможниця. Хоча всі отримали від нас призи. А переможниця отримала головний приз – 10 000 гривень на відкриття власної справи. Ми вирішили розділити дали 2 000 гривень на себе. Дівчата працювали із тренерами по стосунках, із жіночим тренером, займались східними танцями, але ми бачили, що цього їм в житті не вистачає, бо хтось економить або з інших причин. Тому переможниці, хто б вона не була, все-таки дати 2 000 гривень, щоб вона відчула цей смак перемоги. А решта суми – це такий невеликий старт для власної справи. Антоніна відразу знала для чого їй ці кошти, мала конкретну мету».



Наступний сезон стартує 1 жовтня. Реєстрація відкрита вже на офіційній сторінці проекту у facebook. Анкету потрібно заповнити он-лайн, а далі учасникам телефонують і запрошують на співбесіду.



Анастасія
дала пораду як потрапити у реаліті-шоу: «Потрібно бути чесною, відвертою, нічого не приховувати».



Людмила і Юлія планують взяти 10 учасників. Проект буде тривати 21 день. У цьому сезоні організатори вирішили більше сфокусувати увагу на реалізацію цілей, ніж на зовнішні зміни.

Участь у «Пігмаліон 3D» платна (1 000 гривень). Юлія пояснила: «Коли людині щось дають безкоштовно, вона цього не цінує. Якщо людина дасть свої гроші, то вона хоче їх чимшвидше відпрацювати».



Дівчата отримували сертифікати, дехто кардинально змінив зовнішність і це дійсно варте більшого, за словами учасниць.



Вартість участі у другому сезоні – 3 500 гривень. Юлія додала: «Хоча участь платна, але цей проект не є комерційним».

«Ми допоможемо визначитися із ціллю, аби було бажання діяти. Дійсно бажання діяти», - порадила новим учасникам Людмила.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні