На Волині - майже 16 тисяч першачків

1
6
На Волині - майже 16 тисяч першачків
У перший клас підуть 15 775 волинських школяриків. Торік кількість першачків була меншою - 14 487.

Таку цифру озвучили в обласному управлінні освіти, пише "Волинь-нова".

Як розповіла заступниця начальника управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації Тетяна Соломіна, ці дані будуть уточнені 5 вересня, як і число старшокласників.

Цьогоріч у Луцьку планується охопити навчанням понад 3100 учнів перших класів, це 112 класів, які будуть здобувати знанян за проектом Нової української школи (НУШ). Уперше всі вчителі майбутніх першокласників пройшли он-лайн навчання на освітній платформі Ед-Ера, повідомила начальниця управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно, це діти народжені в 2012 році, тому їх багато. У той час країна вийшла на стабільність і середній достаток, люди не боялись народжувати...Як не боялись брати кредити, класти депозити, і не вдягались на гуманітарках!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні