Роман Романюк більше не очолює «Солідарність» на Волині

3
-10
Роман Романюк більше не очолює «Солідарність» на Волині
Роман Романюк склав повноваження Голови Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

«Прийняв важливе, не просте й дуже відповідальне рішення!
Складаю повноваження Голови Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка Солідарність», - повідомив Роман Романюк на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, що Роман Романюк з 2 лютого 2017 року призначений виконувачем обов’язків директора Волинського обласного центру зайнятості, а з 28 березня – директор Волинського обласного центру зайнятості.

«Зараз, Волинський обласний центр зайнятості проходить шлях реорганізації та стає абсолютно новою і прогресивною, сучасною, сервісною службою. І я, як керівник, маю приділити максимум уваги саме основній роботі», - повідомляє на власній сторінці у фейсбук Роман Романюк.

«Звісно, прийняти рішення про залишення посади – не просто, адже я був при створенні «Солідарності» на Волині. Маємо хорошу команду однодумців, позитивні результати на місцевих виборах та досить велику присутність в новостворених об’єднаних територіальних громадах.

Разом з командою, за чотири роки ми реалізували чимало цікавих та важливих проектів. Критика від опонентів лише загартовувала та спонукала до нових перемог. Однак, я переконаний, що мої однопартійці продовжать гарні традиції, посилять вплив та авторитет, а всі великі перемоги ще попереду», - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щурі побігли з корабля? перший пішов.
Відповісти
вали на дємбель, борцун
Відповісти
Відчуває, що смаженим у повітрі тхне :)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні