--> Савченко розповів, коли волинські породіллі отримуватимуть бейбі-бокси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Савченко розповів, коли волинські породіллі отримуватимуть бейбі-бокси

0
-1
Савченко розповів, коли волинські породіллі отримуватимуть бейбі-бокси
«Пакунки малюка», які з 1 вересня мають вручати при виписці молодим мамам, волинські породіллі розпочнуть отримувати наприкінці вересня.

Про це 3 вересня розповів голова Волинської обласної державної адміністрації Олександр Савченко, - пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Він зауважив, що ОДА зі свого боку виконала усі зобов’язання та підписала угоди згідно із розпорядженням Кабміну. Сума, яку віднайшли у волинському бюджеті на придбання «пакунків малюка» - близько 27 мільйонів гривень.

«Враховуючи вартість бейбі-бокса, а це близько 5 тисяч гривень, ми отримаємо майже 4 тисячі наборів», - зауважив Савченко. Відлік на отримання пакунків, як і планувалося, розпочали із 1 вересня.

«Тобто всі мами, які народжують із 1 вересня, їх отримають. У нас Кабмін узгоджує юридичні тонкощі з оплати... Приблизно десь до кінця вересня вони надійдуть всім, а тим, хто вже народить в період із 1 вересня, ми привеземо їх додому», - додав Савченко.

Нагадаємо, раніше розповіли, що входитиме до «пакунка малюка», який вручатимуть мамам новонароджених.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні