Мешканці масиву «Промінь» вимагають додатковий рейс

0
-6
Мешканці масиву «Промінь» вимагають додатковий рейс
Жителі масиву «Промінь» просять додатковий рейс до населеного пункту.

З цим проханням прийшли під міську раду.

Люди скаржаться, що у Променя з Луцьком незручне транспортне сполучення.

"Ходить одна 201-ша маршрутка, а дев'ятка їздить тільки вранці і ввечері. Нормально доїхати неможливо", - каже жителька села Ольга.

Раніше до масиву курсував маршрут номер 4. Жителі кажуть, що автобуси ходили кожні 30 хвилин. Зараз просять аби автобуси ходили хоча б щогодини.

"Почався період школи. Дітям нема чим добиратись до школи у мікрорайон ЛПЗ. Діти ходять по п'ять-сім кілометрів додому ногами або дві-три години чекають на автобусних зупинках. Зробіть щось, бо так не може тривати. Чому ми нікому не потрібні?" - розповідає пані Тетяна.

До людей вийшов начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Володимир Степанов. За його словами, міськрада зробила усе потрібне і зараз шукають нового перевізника. Адже попередній відмовився перевозити людей. Проте, коли його знайдуть - невідомо.

"Тут є три варіанти, куди можна звернутись. Це міськрада, облдержадміністрація і територіальна громада. Міськрада зробила все зі своєї сторони. А далі це не наші повноваження, бо це приміські маршрути. Тобто рішення про призначення туди транспорту приймаємо не тільки ми", - запевнив головний транспортник міста.

Люди лишились обуреними, адже конкретної відповіді на їх питання, коли буде новий автобус, так і не дали.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні