Волинський нардеп зустрівся з ковельськими медиками. ВІДЕО

0
-1
Волинський нардеп зустрівся з ковельськими медиками. ВІДЕО
Волинський нардеп Степан Івахів зустрівся з працівниками Ковельського територіального медоб’єднання.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук удостоєний Почесної відзнаки та грамоти Верховної Ради України “за особистий внесок у розвиток медичної галузі та впровадження нових методів лікування”, - про йдеться у сюжеті 12 каналу.
Їх землякові вручив народний депутат України Степан Івахів.

Нині у ковельській лікарні встановлюють ангіограф вартістю півмільйона євро - свого роду рентген для дослідження судин.

"В Ковелі відкриється повноцінна ендоскопічна судинна хірургія, кардіохірургія – це новий рівень і крок в медицині", - розповідає Головний лікар Ковельського МТМО.

Ангіограф закупили за кошти Світового банку. Степан Івахів зміг переконати відповідальних осіб проекту поставити один із трьох комплектів обладнання для Волині саме в Ковель. Співпраця нардепа з колективом медоб’єднання триває не перший рік. Окрім коштів свого благодійного фонду для розвитку медицини в Ковелі нардеп залучає й кошти Державного бюджету на соціально-економічний розвиток територій.

"4,19 млн. гривень потрібно на капітальний ремонт господарського блоку пологового будинку — 2 млн. перших ми вже заклали. І ще 2,7 млн. потрібно для капітального ремонту покрівлі інфекційно-неврологічного корпусу ЦРЛ — 1,3 млн. ми також заклали. Це перший транш", - розповідає Народний депутат України Степан Івахів

"Гроші соцекономрозвитку — це тільки його заслуга... Бо я не можу піти до Прем’єр-міністра і просити гроші для Ковеля. Це його компетенція. Цього року, наприклад, 1 млн. гривень пішло на гімназію, і ще 2,1 млн. - на термомодернізацію ЗОШ №13", - подякував народному депутату за співпрацю і мер Ковеля Олег Кіндер.

На зустрічі також обговорили перспективи медичної реформи та плани подальшої співпраці народного депутата з міською владою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні