На Волині подружжя розлучилося заради субсидії

0
1
На Волині подружжя розлучилося заради субсидії
Подружжя волинян, які прожили у шлюбі 40 років, вирішили розлучитися, щоб отримати субсидію.

Як розповів адвокат Олег Огородник, за останній час у його професійній практиці це вже п’ята пара, яка юридично розлучається для отримання субсидії, – пишуть Волинські новини.

«Вони і далі продовжують жити в цивільному шлюбі, але розлучаються юридично, бо б’є по кишені. Це навіть не залежить від того, чи пара разом прописана у одному помешканні чи в різних, бо коли нараховуватимуть субсидію, то врахують доходи обох домогосподарств», – каже Олег Огородник.

Юрист зазначив, що це зроблено для того, щоби держава змогла зменшити кількість субсидіарників і якомога більше економити бюджетних коштів.

Олег Огородник розповів, що ще торік людям для отримання субсидії було вигідно приховувати свої доходи. «Тепер ця схема не діє, оскільки непрацюючим громадянам нараховують в місяць дві мінімальні зарплати доходу. Зараз вигідно лише розлучатися, бо це єдиний дієвий варіант для отримання субсидії», – додав адвокат.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні