--> На Волинь має приїхати Марина Порошенко, – ЗМІ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волинь має приїхати Марина Порошенко, – ЗМІ

0
4
На Волинь має приїхати Марина Порошенко, – ЗМІ
Дружину Президента Марину Порошенко запросили на Волинь.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Савченко у коментарі виданню «Волинь-Нова».

Як відомо, 28 вересня у Луцьку у приміщенні торгово-розважального центру «ПортCity» відбудеться «Осінній бал» для дітей та підлітків з особливими потребами.

У ньому візьмуть участь вихованці Луцького навчально-реабілітаційного центру, а також члени громадських організацій «Батьки дітей із синдромом Дауна», «Сильні діти», «Ресурсний центр «Кольорова капустинка», «Спілка батьків інвалідів із розладами аутичного спектру «Янголята», батьків дітей із психо-фізичними вадами розвитку «Повір у себе», Центр реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя», Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю «Пролісок».

Серед почесних гостей буде танцюрист Владислав Яма. Окрім цього, як розповів Олександр Савченко, запросили на свято дружину Президента Марину Порошенко і чекають її з візитом на Волинь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні