Що та за скільки їдять тварини луцького зоопарку. ВІДЕО

0
3
Що та за скільки їдять тварини луцького зоопарку. ВІДЕО
У літній та теплий осінній періоди харчування тварин обходиться не дуже дорого, 3 - 3,5 тисячі на день. Деякі продукти вирощують працівники зоопарку, або ж приносять люди. Також допомагають продуктові магазини.

Від 9 до 12 кілограмів м'яса на день з'їдає кожен лев та тигр у луцькому зоопарку. Ще по 2 кілограми - вовки. Всього за добу м'ясоїдні тварини з'їдають близько 100 кілограмів, йдеться в сюжеті "12 каналу".

У кожного із мешканців зоопарку - триразове хачування та індивідуально підібрані продукти.

До прикладу, лемури смакують свіжими фруктами, овочами, фініками, зеленню тощо. Та з настанням холодної пори цей обід стане дорожчим.



З настанням холодів у тварин зміниться не тільки раціон харчування, але й житло. Їх переведуть до інших вольєрів, які наразі ремонтують.

"Ми готуємось до дуже холодної і сніжної зими. У зоопарк уже почали закуповувати корми, дрова", - каже Людмила Денисенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні