Депутат Луцькради склав повноваження

1
0
Депутат Луцькради склав повноваження
У Луцькій міській раді ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень депутата від ВО «Свобода» Богдана Вавринюка.

Про це стало відомо у середу, 26 вересня, під час пленарного засідання 47-ї сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, депутат Луцької міськради Богдан Вавринюк від ВО «Свобода» прийняв рішення скласти мандат депутата міської ради.

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Профільна депутатська комісія Луцької міської ради підтримала проект рішення про припинення повноважень депутата Богдана Вавринюк.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:Голова луцької «Свободи» прокоментував складення мандата Богданом Вавринюком

«Я не маю достатньо часу, аби займатися депутатською діяльністю. Він не викликаний якимись конфліктами, чи іншими мотивами. Це моє особисте питання. Я не залишаю лав цієї політичної партії, залишаюся членом ВО «Свобода». Надіюся, що після мене зайдуть достойні люди», - пояснив Богдан Вавринюк.

«Хочу подякувати вам за чесність і за те, що ви маєте силу в собі скласти мандат. Це дуже почесно, признати перед собою і перед лучанами власні наміри», - сказала депутат Юлія Вусенко.

Зазначимо, що, згідно з результатами виборів до Луцької міської ради, фракцію «Свобода» замість Богдана Вавринюка може поповнити Ігор Баранчук.

Ігор Баранчук з 12 квітня 2018 року працює виконувачем обов’язків начальника комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Депутати Луцькради підтримали проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цілком зрозуміло що Палиця підсилює своє злочинне депутатське угрупування у ЛМР. Його підлеглий хутко перебіжить до зграї укропів. А Вавренюк за своє лояльне рішення отримав свої 30 срібенників, ось і немає ні до кого претензій.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні