Дизайнерські стелі від компанії «Alto Design»*

0
0
Дизайнерські стелі від компанії «Alto Design»*
Ремонт стелі, як і будь-який інший, асоціюється з тривалими трудомісткими роботами, переміщенням речей і меблів. Також цей процес часто з декількох днів затягується до кількох тижнів.

Такими незручностями супроводжується традиційна побілка стелі.

З цією проблемою вже давно чудово впорались не лише жителі Європи, а й України, застосовуючи технологію натяжних стель.

ПЕРЕВАГИ НАТЯЖНИХ СТЕЛЬ:

- не вимагають жодного додаткового догляду;

- є можливість вмонтувати не лише точкові світильники, а й будь-які люстри;

- легко встановлювати систему протипожежної безпеки та сигналізацію.

Плівки можуть імітувати найрізноманітнішу поверхню: глянець, тканину, дерево, мармур, замшу, шкіру тощо. Палітра кольорів сягає більше 100 відтінків. Якщо ж вам до вподоби різноманітні пейзажі чи фото - методом цифрового друку на матеріал легко нанести будь-який малюнок.



Натяжна стеля Alto Design – це унікальне поєднання естетичних можливостей і технологічних переваг. Величезний вибір матеріалів - як за кольором, так і фактурою, широкі можливості технології – простір для творчості архітектора і дизайнера.

Визнана класика колекції – глянцеві стелі з об’ємно-просторовим ефектом, що створюють ілюзію відображення, яку поки не можна передати жодними іншими оздоблювальними матеріалами.

Ексклюзивний дизайн не завжди пов’язаний з ультрасучасними напрямками, тому колекція компанії також пропонує стелі зовсім іншого плану – сатин – елегантність і спокійні тони, мат – строгий традиційний стиль. Такі натяжні стелі створять вигляд ідеально оформленої поверхні в пастельних тонах і подарують відчуття затишку та комфорту.

Матеріал, що використовується для монтажу натяжних стель, дозволяє робити не просто рівне покриття, але і багаторівневі конструкції химерних форм. Завдяки такій стелі ви не лише приховаєте комунікації (труби опалення, водопостачання, системи вентиляції), а й поділите приміщення на функціональні зони.

Універсальність – відмінна риса натяжних стель. Такі покриття популярні у медичних закладах, дитячих садках, офісних приміщеннях, в місцях відпочинку, рестораціях тощо.

Якщо ви хочете, щоб ваша домівка, офіс чи магазин придбали неповторний стиль, телефонуйте вже сьогодні і замовляйте натяжні стелі компанії Alto Design.



Наша адреса: м. Луцьк, вул. Драгоманова 1А, 3 поверх.

Тел. для клієнтів: 050 04 09 602 , 068 48 40 130

Тел. для диллерів: 050 50 73 447, 099 55 5 4 025, 097 55 33 505

e-mail: info@alto.in.ua
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні