Популярний луцький журнал для дітей припинив випуск

0
2
Популярний луцький журнал для дітей припинив випуск
Автори луцького християнського журналу для дітей "Небесний ліхтарик" оголосили про припинення його випуску.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала авторка журналу Валерія Лесюк.

"Ми закриваємо пізнавальний християнський журнал для діток "Небесний ліхтарик". Ми працювали над ним довгих дев'ять місяців, вийшло друком 6 примірників, сьомий - ось-ось з'явиться на світ. У нас не було падінь, була лише віра, що все вдасться. І справді, за відгуками читачів та й за власними відчуттями, журнал вийшов чудовий. Сучасний, з яскравими ілюстраціями, колоритними публікаціями", - йдеться у дописі.

Валерія Лесюк зазначила, що редакція працювала на волонтерських засадах, тому вичерпала всі можливі методи інформування та залучення читацької аудиторії.

"Нам не вдалося вийти на потрібний наклад, щоб вийти хоча б на мінімальний прибуток, адже ми створюємо журнал не самі, відповідно, будь-яка робота має бути оплачувана. Дякую усім-усім, хто нас підтримував, допомагав, любив читати!", - додала редакторка журналу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні