Обвалився міст, який з'єднує Крим із Росією. ВІДЕО

0
4
Обвалився міст, який з'єднує Крим із Росією. ВІДЕО
Фрагмент прольоту залізничної частини Кримського мосту, яким окупанти з'єднали анексований півострів з материковою частиною Росії, з'їхав у воду.

Інцидент стався під час монтажу конструкцій. Про це повідомляє місцеве проросійське видання "Кримінформ", посилаючись на прес-службу управління доріг окупантів "Тамань".

Так, на морській ділянці будівництва Кримського мосту один із залізничних прольотів нахилився і впав у воду. Зазначається, що причина "обвалу" – технічна несправність однієї з домкратних систем.

"Опори Кримського мосту не пошкоджені, несуча здатність не порушена. Саму пролітну конструкцію Кримського мосту, що опинилася у воді, отримають з акваторії кранами після необхідної підготовки",
– йдеться у повідомленні.

Російські окупанти запевняють, що на заміну конструкції знадобиться 30-45 діб, а на терміни "реалізації проекту" це не повпливає.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні