Ароматні новинки у ресторації «Брама»*

0
-1
Ароматні новинки у ресторації «Брама»*
Осінь стала така сувора, але лучанам пропонують зігріватися холодними вечорами – теплим настроєм у ресторації «Брама», що у ТРЦ «ПортCity». Настав час проводити затишні вечори у хорошій компанії за чашкою запашного чаю.

Який чай вам найбільше до вподоби? Можливо мегавітамінний, корисний для організму - обліпихово-імбирний чай, до якого додамо кілька листків м'яти, щоб зробити його особливим на смак? Чи вам більше до вподоби смаковий феєрверк смородинового чаю з додаванням базиліку та лайму?

Або надаєте перевагу поєднанню смаків журавлини та апельсина з дрібкою кориці, яка підкреслить смак фруктів та ягід? Чи вам будь-де хочеться домашнього затишку, і ви оберете малиновий чай з додаванням апельсина та м'яти, щоб отримати заряд бадьорості?

У ресторації «Брама» ви можете спробувати всі запашні чаї з переліку.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні