Шоста частина волинян готова дарувати вчителям пристойні презенти. ОПИТУВАННЯ

0
4
Шоста частина волинян готова дарувати вчителям пристойні презенти. ОПИТУВАННЯ
Шістнадцять відсотків волинян вважає, що на День учителя педагогам варто скинутися мінімум по 50 гривень на пристойний презент. Такі результати опитування, які протягом двох останніх тижнів тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Сьогодні, в останній робочий день тижня, волиняни, як і всі мешканці України, вітали педагогів із професійним святом. Хто добрим словом, хто квітами й цукерками, а хто й солідними подарунками. Буває й таке, що вчителі самі замовляють батькам, що їм спрезентувати.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко нагородив кращих освітян Волині. ФОТОРЕПОРТАЖ


Отож, завчасно редакція інтернет-видання «Волинь24» вирішила опитати читачів, а який подарунок вчителям вони вважають нормальним.

Шістнадцять відсотків опитаних (145 учасників голосування) зазначили, що вчителям варто скинутися мінімум по 50 гривень на пристойний презент.

Тільки квітами й цукерками мають змогу й бажання вшановувати працю педагогів 26% респондентів (238 учасників опитування).

Та найбільше (313 читачів сайта, а це 34% учасників опитування) вважають, що вчителів із Днем працівників освіти треба вітати словом і піснею, та аж ніяк не матеріальними речами.

Четверта частина учасників голосування (236 респондентів) переконана: вчителів із професійним святом вітати не потрібно, бо їм за роботу платять зарплату.

Загалом в голосуванні на сайті «Волинь24» взяли участь 932 читачі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні