«Не вистачало тут тільки Олега»: родина айдарівця Твердохліба справила новосілля

0
8
«Не вистачало тут тільки Олега»: родина айдарівця Твердохліба справила новосілля
Освятили нове помешкання родини айдарівця, почесного громадянина Луцька Олега Твердохліба, який відійшов у 2017-у році.

Теплі спогади про Твердохліба написав Петро Сосницький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, на другий день Пасхи, 17 квітня 2017 року, відійшов у вічність легендарний боєць батальйону «Айдар» Олег Твердохліб.

"Ось уже минає два роки як його не стало, а я й досі не стер його номер із телефонної книги, часто переглядаю фото, які він скидав, листування, ось тільки вже давно не висвічується, що він був у мережі вчора… Він – Олег Твердохліб, Сармат, Старшина… Я дуже шкодую про те, що знав його такий короткий проміжок часу, але водночас радію, що він був у моєму житті, завжди усміхнений, чесний, справедливий, він як ніхто переймався про своїх хлопців на передовій. Він тримався до останнього, сильно… як воїн. Я відчув цю силу, коли ми записували останнє відео, бо до його будинку прийшли «селфісти» і сказали що він вже нічого не тямить і не говорить, але Бог їм суддя. Я не знав, що ця зустріч стане для нас останньою, він сказав мені, що він вже відчуває, дуже переймався за родину. Та хвороба була невблаганною", - згадує Петро Сосницький.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Дев’ять маловідомих фактів з життя легендарного айдарівця Олега Твердохліба

У дописі Петра Сосницького йдеться про те, що у суботу, 6 жовтня, освятили нове помешкання родини Твердохліб. Під час освячення були присутні друг покійного айдарівця отець Михайло Бучак, заступник голови ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Ярослав Мудрик та член виконавчого комітету Луцької міської ради Олександр Тиводар та інші.

«Якщо людина відходить у засвіти, це не означає, що вона нас покинула, не любить, не радіє за наші успіхи, чи не переживає разом наші поразки. Я впевнений, що Олег сьогодні радіє разом з нами за ваші маленькі перемоги», - звернувся до родини отець Михайло Бучак.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучани провели в останню путь народного героя Олега Твердохліба

"І здавалося б все так - і привід гарний і подія чудова, але у їх очах я побачив одне: вони вже ніколи не будуть такими як раніше, адже, у ті двері ніколи не зайде він, їх люблячий чоловік та татусь", - завершує Сосницький.

Донька Олега Твердохліба
Донька Олега Твердохліба
Дружина Олега Твердохліба
Дружина Олега Твердохліба
Син Олега Твердохліба
Син Олега Твердохліба
Отець Михайло Бучак
Отець Михайло Бучак


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні