--> Віце-консул США розповіла лучанам, як отримати «Зелену карту» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Віце-консул США розповіла лучанам, як отримати «Зелену карту»

1
3
Віце-консул США розповіла лучанам, як отримати «Зелену карту»
Віце-консул Сполучених Штатів Америки Емілі Тікерсон розповіла, що потрібно для того, аби отримати лотерею «Грін Кард».

Про це стало відомо під час прес-конференції на тему отримання диверсифікаційних віз США та проблеми візового шахрайства, яка відбулася у середу, 10 жовтня, під час прес-конференції в Міжнародній академії демократії.

Зокрема, віце-консул Сполучених Штатів Америки Емілі Тікенсон розповіла, що отримати «зелену візу» може кожна людина, яка здобула середню освіту. Основним і найскладнішим завданням на шляху до отримання диверсифікаційної візової лотереї – процес заповнення анкети.

«Під час заповнення анкети потрібно вказати усіх членів своєї сім’ї. Навіть, якщо ви декілька років не живете з чоловіком, але офіційно не розлучилися, ви мусите вписати його дані. І якщо ви маєте дитину від першого шлюбу – теж мусите», – розповіла чиновниця.

Ще одним чи не найважливішим чинником є фотографія. За словами Емілі Тікенсон, фотографуватися потрібно лише на фоні білої стіни, а світлина мусить бути «свіжою» – зробленою не пізніше шести місяців тому.

«Часто буває, що люди використовують фотошоп, чи вирізають обличчя з старої фотки й накладають його на білий фон. Це неприпустимо, бо комп’ютер не приймає такого. Є чітке правило – не пізніше шести місяців, білий фон і без фотошопу», - коментує віце-консул США.
У випадку, якщо людина виграла візову лотерею, вона мусить приїхати на співбесіду.

«Немає секретів того, як успішно пройти її. Ми запитуємо тільки про ваші наміри, про те, що будете робити в Америці. Важливо знати, чи є у вас там підтримка – родичі, однак це не обов’язково. Щодо вашого рівня знання англійської – то нам байдуже», – пояснює вона.

Довідково:

Диверсифікаційна візова лотерея (відома як Лотерея «Грін Кард») — програма Державного департаменту США, яка щорічно проходить у формі лотереї, і надає можливість отримати диверсифікаційну імміграційну візу США особам, з країн з історично низьким рівнем імміграції до США.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ще потрібно заплатити посереднику від 8000 доларів. отоді все ОК
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні