Передали волинські подарунки бійцям 14 окремої механізованої бригади. ФОТО

0
-3
Передали волинські подарунки бійцям 14 окремої механізованої бригади. ФОТО
Святкові подарунки з Волині доставили на передову бійцям 14 окремої механізованої бригади в район міста Золоте.

Також бійцям 72-ї бригади в район Світлодарської дуги, солдатам 28-ї бригади в район Мар’їнки, розвідувальному батальйону в район Авдіївки та іншим підрозділам, які воюють з російськими окупантами на першій лінії оборони, - на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Тарас Висоцький.

«День Захисника цьогоріч був для нас з волонтерами Віталієм Лісецьким, Олександром Пилипчуком та Любавою Казмірчук особливим, адже ми мали можливість безпосередньо на передовій особисто привітати зі святом наших воїнів та передати їм волонтерську допомогу, зібрану напередодні Волинською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану та ГО «Наше місто» з міста Броди Львівської області та всіма небайдужими.

Окрім подарунків було доставлено автомобіль УАЗ-452 (таблетка) бійцям 14 бригади в район міста Золоте, а по дорозі додому на ремонт відвезли два авто військових: розвідки та батальйону спецпризначення «Донбас-Україна», - йдеться в дописі.

"Радіємо, що бензиновий генератор, вартістю 12 тисяч гривень, який передали напередодні "Новою поштою" бійцям 72-ї бригади в район Світлодарської дуги вже виконує свою роботу на позиціях", - йдеться у дописі.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні