У Дніпрі невідомі обстріляли громадський транспорт

0
-1
У Дніпрі невідомі обстріляли громадський транспорт
У Дніпрі невідомі обстріляли маршрутку, тролейбус і людей.

Про це в коментарі кореспонденту 056 повідомив прес-секретар патрульної поліції Павло Карманов.

Близько 12 години в поліцію надійшов виклик від водія маршрутки №124, який повідомив, що в його маршрутку стріляли. За його словами, сталося це, коли транспорт проїжджав в районі зупинки Лазаряна, постріли пролунали з боку будівництва, яке активно ведеться вже кілька місяців.

Кулі пошкодили два вікна в транспорті, пасажири не постраждали.

Також, в соціальних мережах жителі Дніпра повідомили про інші випадки обстрілу. Стало відомо, що обстріляли тролейбус на вулиці Казакова, постраждалих немає. Студентка повідомила, що під час пострілів в маршрутку в районі будівництва, кулі відрекошетили і одна потрапила їй в рюкзак. Дівчина залишилася ціла, але закликає бути обережними.



За фактом стрілянини відкрили кримінальне провадження за статтею 194 ККУ (умисне пошкодження майна). За попередньою інформацією, невідомий двічі стріляв з пневматичної гвинтівки з вікна недобудови в сторону тролейбуса і маршрутного таксі. В даний момент поліцейські займаються пошуком стрілка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні