Лучан запрошують на відкриття сімейного ресторану*

0
2
Лучан запрошують на відкриття сімейного ресторану*
Новий розважально-оздоровчий комплекс «MOJO HALL» у Луцьку офіційно презентує найбільший сімейний ресторан «MOJO FAMILY».

Відкриття буде проходити 27-28 жовтня (субота та неділя) у стінах комплексу.

Спеціальний Гість - Чемпіон Італії та України, а цього року срібний призер Чемпіонату світу з приготування піци – Андрій Злотко, який власноруч буде готувати у залі ресторану, спілкуватись з Гостями та проводити автограф сесію. Отже, кожен буде мати нагоду спробувати справжню неаполітанську піцу від Чемпіона.

Для кожного Гостя – безпрограшна лотерея: купони на знижку до 50%, безлімітні абонементи у дизайнерський спортзал MOJO FITNESS, картки на безкоштовний вхід в MOJO DISCO KARAOKE, безкоштовні піци, суші, салати, фірмові лікери та інше.. А кожна дитина неодмінно отримає милий презент. В рамках відкриття відбудеться презентація сайту комплексу та онлайн-додатку швидкої доставки страв.

Нагадуємо, що нещодавно Луцьк охопила новина про відкриття «MOJO FAMILY» - великого ресторану для всієї родини на 150 посадкових місць з окремим дитячим рестораном. Тут все створено для комфортного сімейного відпочину:

Широкий асортимент страв - італійська піца на дровах, найбільші суші роли у місті, європейська кухня, окреме фітнес-меню для спортсменів та тих, хто слідкує за правильним харчуванням, широке дитяче меню.

Авторське берне меню- від шеф-бармена з досвідом стажування у кращих барах та ресторанах Києва.

Ігровий дитячий роесторан – найбільший дитячий зал, де щодня за дітками спостерігає няня – педагог, а також вперше в місті доступна опція «Бейбі-контроль», коли батьки можуть спостерігати за дітьми на сайті в онлайн режимі.

Затишний дизайнв стилі «Еко-лофт» з найбільшою живою фіто-стіною в місті.
Швидка доставка замовлень по місту завдяки автоматизованому колл-центру та мобільному додатку доставки онлайн.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні