--> Громадський активіст з Луцька підтвердив причетність Волинської «Батьківщини» до розміщення реклами з Притулою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Громадський активіст з Луцька підтвердив причетність Волинської «Батьківщини» до розміщення реклами з Притулою

0
-4
Громадський активіст з Луцька підтвердив причетність Волинської «Батьківщини» до розміщення реклами з Притулою
Громадський активіст з Луцька Ілля Токаренко пояснив, звідки відомий шоумен і волонтер Сергій Притула дізнався, що Волинська «Батьківщина» використовує його ім’я для реклами своєї партії.

На своїй сторінці у «Фейсбуці» Ілля Токаренко написав, що це він надіслав Притулі скрін із рекламою Волинської «Батьківщини», де розміщений портрет волонтера.

«Вчора під час перегляду стрічки «Фейсбук» неодноразово натрапляв на рекламу, яка як на мою думку, дуже підла і дуже нагла по відношенню до інших. Так сторінкою місцевої «Батьківщини» було розміщенно рекламу з фотографією Сергія Притули і його даними по волонтерству, де пропонувалося поставити лайк сторінці Волинської «Батьківщини», – пише Ілля Токаренко.

«Я зробив скрін цієї реклами і на сторінці Сергія Притули запитав в нього, чи він вже в БЮТ, на що Сергій з подивом написав, що ні, і попросив дозвіл використати мій скрин. Я погодився, бо це був би ідіотизм, натомість і інші люди почали скидати скріни та відео під його дописом з тією самою рекламою (все є на його сторінці, ось один з скрінів). Ввечері як всі чудово всі побачили, Сергій Притула зробив негативний пост на своїй сторінці, де зажадав вибачень від політичної структури», – пояснив Ілля Токаренко.

Він також розмістив скрін, на якому чітко видно, що Волинська «Батьківщина» рекламує себе завдяки Притулі.

Водночас кореспондент інтернет-видання «Волинь24», побачивши допис Сергія Притули про інцидент із Волинською «Батьківщиною» і портрет Іллі Токаренка, не розібравшись, в інформації зазначив, що це саме Токаренко поширює рекламу від «Батьківщини».

Просимо вибачення в громадського активіста за це непорозуміння.

Усі інформації про цей інцидент ми вже відредагували, аби виправити помилку.

Редакція інтернет-видання «Волинь24»

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні