У Луцьку авто злетіли у яму, яку залишили комунальники. ФОТО

2
1
У Луцьку авто злетіли у яму, яку залишили комунальники. ФОТО
У Луцьку на вулиці Кравчука комунальники зняли асфальт та не встановили попереджувальних знаків, через що кілька автомобілів «засіли» в ямі.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли свідки інциденту.

За словами очевидців, ввечері, 27 жовтня, на вулиці Кравчука, навпроти магазину "Формула", автомобіль KIA злетів в яму, яку комунальники залишили після заміни мереж.

На місці пригоди працювала патрульна поліція.

Окрім того, користувачі Фейсбуку повідомляють, що таких автомобілів було кілька. Жодних попереджувальних знаків про те, що на дорозі ведуться ремонтні роботи не встановили.

"На в'їзді в двір на вул. Кравчука 42а зняли асфальт та плити і не повісили ніяких знаків/огородженнь. Будьте обережні, за цю ніч вже двоє засіли в ямі", - прокоментував ситуацію один з водіїв у групі "АвтоАндони Луцька".

"Найцікавіше, що коли я в'їхав, біля повороту стояв наряд поліції який оформлював першого постраждалого. І замість того щоб одразу перекрити цей поворот своєю машиною, або ж стрічкою хоча б, вони просто посміялись над ситуацією і навіть не допомогли витягнути машину, хоч я і питав чи можуть вони допомогти. Коли я дістав машину то вони тільки тоді почали вішати стрічку" - додав він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По перше водій згідно ПДР пункту 2.3.б має бути уважний і стежити за дорожньою обстановкою; по друге поліція допомагала як могла, а за неправдиве поширення інформації "учаснику автоандони " може бути відповідальність; по третє поліція все огородила; по четверте в повороти не потрібно залітати, добре, що це була яма, а не пішоход; по п'яте матеріали направлені до відповідних служб за недбальство.
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится искать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/novini/prizovnij-vik-v-ukra%d1%97ni-2017.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-traven-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/pogoda-na-serpen-2018-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/data-provedennya-dnya-molodi-v-ukra%d1%97ni-u-2017-roci.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні