Луцький мандрівник продовжує подорож в Антарктиду

0
-2
Луцький мандрівник продовжує подорож в Антарктиду
Мандрівник із Луцька Віктор-Микола Гаврилюк, якого обікрали у Бразилії, заявив, що його подорож в Антарктиду продовжується.

Про це хлопець написав на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Лучанин розповів, що вже встиг відвідати посольство України в Бразилії, щоб відновити вкрадені документи.

"Сьогодні в Бразилії свято "День мертвих" і державний вихідний, тому всі необхідні на даний момент документи я оформити не можу, але зроблю це в понеділок і дам більше деталей. Також виробництво нового паспорту займе чимало часу, оскільки робитимуть його в Україні, а після цього його мають невідомим чином доправити сюди. Дипломатична пошта сюди ходить рідко і останній раз була "недавно" в вересні", - йдеться у дописі.

Зараз хлопець зупинився на фермі та посумісництву тренінговій базі місцевих реконструкторів.

"Попри дану пригоду подорож на сніжний контенент не скасовується, адже я вже тут, а Андрій прилітає сюди в січні. Тож ми і далі плануємо зняти документальний фільм про станцію Академіка Вернадського. Правда тепер потрібно відновити частину необхідного для цього спорядження", - поділився планами мандрівник.

"Дуже дякую всім, хто підтримує цю авантюру. Зараз переді мною є багато викликів, та вони створені щоб їх долати і ставати сильнішим. А з такими друзями можна подолати будь-який виклик", - додав він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні