Лучанка виявила «нічий» банківський термінал

2
-2
Лучанка виявила «нічий» банківський термінал
Громадська активістка Вероніка Федосова-Цибульська поскаржилася «Приватбанку», що в Луцьку на вулиці Теремнівській їхній термінал вже другий тиждень не приймає готівку. На що отримала відповідь: «За вказаною адресою не знайдено терміналів «Приватбанку». Про це активістка написала у соціальній мережі.

«Вже не один рік у магазині за адресою: м. Луцьк, вул. Теремнівська, 89-в розташований термінал самообслуговування від «Приватбанку». А сам «Приватбанк» про нього дізнався лише вчора», – пише волинянка.

Вона зазначає: «Випереджуючи теорії, що це «не термінал», а просто якийсь металевий ящик, або даючи відповіді на твердження працівників «Приватбанку про те, що це взагалі не їхній термінал (???) – підтверджую: вже тривалий час через цей термінал і я, і інші люди проводили платежі, поповнювали картки «Приватбанку» і т.д.»

Написати цей пост лучанку змусила відповідь, яка надійшла їй з офіційної сторінки «Приватбанку» у «Фейсбуці», в якій буквально сказано: «На жаль, за адресою м. Луцьк, вул. Теремнівська не знайдено терміналів «Приватбанку».

Федосова-Цибульська пише: «Останнє поповнення своєї картки мені вдалось зробити 1 листопада 2018 року. Хоча вже тиждень до того продавчині магазину попереджали покупців про те, що термінал готівку не приймає. І саме тому і вони, і я поскаржились працівнику «Приватбанку», який приїжджав на службовому авто. Він відмахнувся, сказав: «Все там працює!» , заскочив в авто і поїхав».

За словами волинянки, після цього термінал працював лише декілька хвилин і знову перестав приймати готівку.

«Отже, «Приватбанк» чомусь вперто не зізнається, що це його термінал. І навіть перекладає на мене свої функції – щоб я «йшла і перевірила, чи то справді термінал Приватбанку». А хто ж і куди забирає з нього готівку?!» – іронізує громадська активістка.

«Чи то все тому, що «Приватбанку» соромно за те, що протягом двох тижнів ніхто не реагує на несправність терміналу?..» – припускає авторка допису.

Вона пропонує радикальний метод вирішення проблеми: «Люди добрі! Може, у когось знайдеться місце на подвір’ї для такого чуда техніки? Чи то, може, поїхати і забрати та здати на металобрухт, а?..»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Термінал може бути лівий, як от- відповідь оператора техпідтримки(з іншого сайту) 08:33:26Коваленко Анастасія
Это внешняя сеть терминалов самообслуживания (оборудование не принадлежит ПриватБанку).
Відповісти
А чий банкомат на пр. Соборності біля входу у Наш край? Апарат брудний, побитий в дуууже довго думає
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні