Волинські школярі та лісівники прибрали ліс

0
-2
Волинські школярі та лісівники прибрали ліс
Учні Ратнівської школи №2 ім. Миколи Заліпи, вихованці Ратнівського шкільного лісництва долучилися до традиційної акції «Чистий ліс».

У результаті кількагодинної роботи дітей та лісівників прибрали біля рекреаційних пунктів, де люди найчастіше полюбляють відпочивати, а також придорожні лісові масиви, - йдеться на сайті Волинського лісництва.

За словами лісівників, подібні акції з прибирання лісівники разом зі школярами організовують та проводять традиційно. Мета таких заходів – не просто прибрати ліс, а вкотре привернути увагу людей до проблеми стихійного засмічення, якої досі не вдалося позбутися.

На завершення чергової зустрічі з юними лісовими рейнджерами лісничий Поступельського лісництва ДП «Ратнівське ЛМГ» Петро Матвіюк провів справжній майстер клас із ведення електронного обліку деревини. Діти не лише дізналися, для чого в галузі впроваджено таку систему, а й побачили, як це діє на практиці та що дає в результаті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні