Луцький фотограф обурений утепленням історичного будинку. ФОТО

4
0
Луцький фотограф обурений утепленням історичного будинку. ФОТО
У Луцьку на вулиці П'ятницька Гірка мешканці будинку №23 утеплюють старовинний будинок.

Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» написав луцький фотограф Віктор Чухрай.

«Хто нищить наше місто? Москалі? Американці? Пречудовий будинок "Цегляного стилю" на П'ятницькій гірці 23, на відстані 100 м від ЦНАПу і управління архітектури. Що це таке і хто відповість за заподіяне? У Франції, за таку наругу над будинком, штраф вартував би більше вартості квартири!» – обурюється фотограф.

«От для чого нам управління архітектури і охорона пам'яток, якщо вони нічого не бачать і нічого не роблять! Хто відповість за ідіотизм, який називають "утепленням"? Зрештою - хто власник? Батьківщина має знати своїх "хероїв"!» – пише лучанин.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таких будинків багато. Обласний музей запхали пластикові вікна. Училище на Шевченка також пластиком спотворили. Відділ міськради за тиким не дивиться та ігнорують.
Відповісти
Обурений чим?Відповідно Закону України від 2015 р.мешканці будинку є співвласниками загального майна і є балансоутримувачами.Так що претензії до недовлади Луцька,яка повинна ці речі узгоджувати.Але вони ж бо ..."не того...не його ","іліта"місцева.Не панська це справа.Так буде і з іншими будівлями.
Відповісти
але ж людям холодно. про жителів теж думати треба.
Відповісти
то хай той фотограф і сам мерзне в ньому, обурився він.. шо за новини на сайті??
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні