Луцькі водії знайшли недопрацювання дорожників, які можуть спричинити аварії. ФОТО

1
3
Луцькі водії знайшли недопрацювання дорожників, які можуть спричинити аварії. ФОТО
У Луцьку через неякісно зроблену дорогу водії бояться втрапити у ДТП.

Про це Радим Романюк написав у Фейсбуці.

"Щохвилини по проспекту Соборності у напрямку проспекту Перемоги рухаються транспорті засоби. Кожен водій який там проїжджає відчуває на власному автомобілі початок в'їзду на шляхопровід. В цьому місці після проведення ремонтних робіт шляхопроводу дорожнє полотно має значний перепад висоти, що створило незручності проїзду і можливо ставить під загрозу безпеку дорожнього руху", – йдеться в дописі.

За словами Радима Романюка, щоб не пошкодити частини підвіски та безпечно проїхати завжди на цій ділянці дороги водії змушені знижувати дозволену швидкість до безпечної (близько 20-30 км/год).

"Вважаю за доцільне вивчити це питання відповідним органам та організаціями, провести огляд даної ділянки дороги, перевірити рівність поверхні дорожнього покриття поштовхоміром або 3-метровою рейкою по кожній смузі окремо як передбачено технічними правилами
ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів, усунути недолік значного перепаду дорожнього полотна", – додає чоловік.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От бідолашні вже не можуть "летати"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні