Лучанин здобув перемогу на Чемпіонаті світу з пауерліфтингу

0
-4
Лучанин здобув перемогу на Чемпіонаті світу  з пауерліфтингу
Лучанин Анатолій Гречко здобув дві нагороди Чемпіонату світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору: «золото» у триборстві, «срібло» у жимі.

Про це повідомляє Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

16 листопада 2018 року в древньому єгипетському місті Луксорі завершився Чемпіонат світу з пауерліфтингу та жиму лежачи серед спортсменів з вадами зору. В категорії до 90 кг Україну представляв лучанин Анатолій Гречко. У відкритому віковому класі капітану збірної втрутитися у боротьбу за нагороди не вийшло. Проте у змаганнях ветеранів Анатолій здобув дві нагороди чемпіонату світу: «золото» у триборстві, «срібло» у жимі.

В категорії до 100 кг Сергій Скорік став чемпіоном світу з пауерліфтингу серед чоловіків та ветеранів з сумою 710 кг. Прикрашає перемогу дніпрянина встановлення рекорду світу у присіданні – 275 кг.В жимі в активі Сергія срібна нагорода у відкритому класі з результатом 170 кг. Серед спортсменів-майстрів перевершити досягнення Сергія Скоріка у Єгипті ніхто не зміг.

Херсонський спортсмен Дмитро Грицаєнко виборов у категорії до 110 кг бронзову медаль чемпіонату світу з пауерліфтингу – 645 кг та срібло у жимі – 170 кг. Серед ветеранів названі вище результати принесли два золота Дмитру.

Підведені підсумки командної першості змагань чоловіків - Україна - держава №1 з пауерліфтингу та жиму лежачи. За формулою Вілкса абсолютним переможцем чемпіонату світу з пауерліфтингу став Роман Куров з міста Рівне. Сергій Скорік на другій позиції у «абсолютці». Серед майстрів жиму лежачи до трійки абсолютної першості увійшов Юрій Романюк зі Слов'янська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні