Під Києвом рідний батько і хрещений ґвалтували неповнолітніх доньок. ФОТО 18+

2
-8
Під Києвом рідний батько і хрещений ґвалтували неповнолітніх доньок. ФОТО 18+
У Києві поліція затримала чоловіка,який разом з кумом ґвалтував своїх неповнолітніх доньок. Весь процес він знімав на камеру, а відео продавав збоченцям.

Про це йдеться на сторінці "Вартові експресо" у Фейсбуці.

Затримати педофіла столичним правоохоронцям допомогли колеги з Австралії. Вони повідомили правоохоронцям, що виявили в інтернеті дитяче порно, яке, ймовірно, було виготовлено на території України. Далі-спрацювали кіберполіцейські.

"Встановили 45-річного мешканця Київщини, який причетний до створення фото та відеофайлів порнографічного вмісту за участі власних дітей. Отримані відеофайли чоловік продавав у так званому сегменті мережі Інтернет «DarkWeb».

Сьогодні, 20 листопада, із залученням працівників спецпідрозділу КОРД, в квартирі де проживає зловмисник зі своїми доньками, поліцейські проводять санкціонований обшук. Також обшук проводиться у так званого хресного батька обох дівчат - 46-річного киянина, який підозрюється у причетності до сексуальної експлуатації дівчат.

Станом на 12:00 поліцейські під час обшуку виявили предмети порнографічного характеру, фото- та відеопродукцію порнографічного вмісту за участі неповнолітніх дівчат.

Також, у квартирі мешканця Київщини виявлено гранату РГД-5, тож на місце проведення обшуку направлено вибухотехників" -зазначили у прес-центрі Департаменту кіберполіції Національної поліції України

Зауважимо, що донькам нелюда 14 та 15 років.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щоб тебе,падло,в тюрмі по шість разів на день змушували пережити те,що пережили твої доньки. як таких виродків земля носить.
Відповісти
Та щоб вам обом повсихало, гниди
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні