У мерії не знають, як повідомляти лучан про відмову в субсидії

0
5
У мерії не знають, як повідомляти лучан про відмову в субсидії
У Луцькій міській раді не знають, як зручніше повідомляти містян про відмову їм у субсидіях.

Про це йшлося у середу, 21 листопада, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, член виконавчого комітету Ігор Муковоз зазначив, що нині повідомлення у субсидії мешканці обласного центру отримують через почтову скриньку.

«Нам дуже важко обдзвонити 48 тисяч домогосподарств. Виходить, нам потрібно буде або дзвонити, або видавати субсидії», – пояснила директор департаменту соціальної політики Вікторії Майбороди.

Член виконкому Олександр Серватович зазначив, що в час новітніх технологій було б логічно створити базу із всіма домогосподарства.

«Було б добре, аби кожна людина мала доступ до цієї бази та перевіряла, чи є у неї дозвіл на субсидію. Людина б могла дивитися лише свої дані. У нас відмінно працює сервіс «Приват24», так само сервіс у ЦНАПі», – зазначив посадовець.

Натомість член виконкому Михайло Щур сказав, що нічого змінювати не треба.

«Паперове повідомлення мусить бути. Єдине, що я б змінив – потрібно додати письмове підтвердження про вручення про це паперове повідомлення», – пояснив Щур.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні