«Нічого цікавого в універі нема і не буде», – відома волинська блогерка покинула виш

8
-3
«Нічого цікавого в універі нема і не буде», – відома волинська блогерка покинула виш
Провчившись півтора року у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки, відома волинська блогерка Катя Якимчук покинула навчання. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Катя здобувала фах олігофренопедагога, вчилася на державній формі. Паралельно вона займається продажами в «Інстаграмі», де непогано заробляє. У профілі дівчини – 35,4 тисячі підписників.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Успішна у 18: блогер Катя Якимчук про власну справу, нецензурну лексику в сторіз та сльози від хейтерів

«Я кинула універ. Це не жарт. Це причина того, чому я пропала з інстаграму на останніх два дні. Треба було зібратись з думками, зважити всі за і проти. Зрозуміти, що стаю на поріг дорослого життя значно раніше, ніж мої однолітки. Це морально важко», – пише блогерка.

«Через 10 днів мене офіційно відрахують за власним бажанням, і я вже не вважатимусь студентом. Сьогодні (23 листопада – ред.) написала заяву, мені її підписав декан факультету, тоді ходила в бібліотеку з обхідним листом, далі був головний корпус. Тепер очікування».

Дівчина пише, що вона «нереально щаслива».

В іншому блозі вона пояснила, чому покинула здобуття вищої освіти, хоча навчалася на державній формі.

«Я зрозуміла, що нічого цікавого в універі нема і не буде ще в 1 семестрі 1 курсу. На 2 легше не стало. Пар мало, але які... в мене була дуже морально важка тематика. На деяких заняттях я просто тихенько плакала».

Блогерка розповідає, що її вчинок допоміг іншій дівчині: «Я була на державному. Тепер на моєму місці вчиться інша дівчинка, моя одногрупниця, її з платного перевели на державне. Я вважаю, це дуже добре. В усякому разі, вона мені вдячна».

Катя зазначає, що вона не може бути найнятим працівником: «Ще, коли вступала, знала, що працювати на когось не буду. Да, да. Отака я вреднота. І, так, я покинула це все, бо знаю, чим займусь зараз і в майбутньому».

Про свій шлях дівчина пише: «Я одна з перших, хто не побоявся і перейшов в інтернет. За ним майбутнє. Ще згадаєте мої слова».

У найсвіжішому дописі блогерка переконує всіх, що вона зробила правильний вибір.

«Минуло вже три дні, а щастя в мене менше не стало. Чи не шкода мені 1,5роки? Ні! Могла втратити в рази більше», – пише Катя Якимчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А у мене в акваріумі гупі здохла :-(
Відповісти
Точно "олігофренопедагог"
Відповісти
Журналісти це що за стаття.ви до чого наших дітей підбурюєте?????а хто казав що в універі буде цікаво?стає на поріг дорослого життя в 19?шмаркачка
Відповісти
То якого був вона туди лізла?
Відповісти
Підросте - життя навчить, все зрозуміє... Ще поплаче за свою дурість
Відповісти
А що думають батьки тієї дитини?
Відповісти
Відчула запах бабла, то навіщо вчитися? Дитина не розуміє, що це - тимчасове явище. Немає суворого батька, щоб перегнув через коліно і вліпив з пару десятків гарячих ремнів. Биття визначає свідомість. Подивився у фейсбуці, немає нічого, крім інтересу до власної персони. Жодної розумної фрази. Це катастрофа!!! І личко не обтяжене інтелектом. Українська лялька Барбі. З зашитим ротом.
Відповісти
І найгірше, в цьому те, що сотня ,друга молодих людей будуть орієнтуватись на цього "БЛОГЕРА"((( Якщо ти не розумієш предмети, то вчи їх, а не кидай університет! Спеціальність складна, не смішна і не інстаграмна але ти ж сама її обрала, йшла б на "ноготочки"!!!! А журналісти," ви супер"... Замість нейтрального викладу інформації, ніби вихваляєте вчинок!!! Хоча це вже питання до освіти автора статті!!! Покоління ми все вивчимо по відео уроках(((((!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні