У яких волинських районах найбільше хворіють на грип та застуду

0
-4
У яких волинських районах найбільше хворіють на грип та застуду
На Волині захворюваність на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції перебуває на неепідемічному рівні, притаманному для початку епідемічного сезону.

Про це повідомили на сторінці Волинського обласного лабораторного центру.

Кількість хворих ГРВІ за останній тиждень зменшилась на 200 осіб і становить 4800 випадків проти 5 тисяч попереднього тижня. Захворюваність нижче епідемічного порогу на 27 %. З початку епідемічного сезону перехворіло понад 35 тисяч волинян, що знаходиться на рівні минулого року.

Перевищення епідемічного порогу не зареєстровано в жодному районі області, проте, найвищі рівні захворюваності зафіксовано в Горохівському, Ковельському, Маневицькому, Камінь-Каширському районах та м. Луцьку.

З початку епідемічного сезону проти грипу на Волині вакциновано понад 1 тисяча осіб (четверта частина від запланованого обсягу), в т. ч. 175 дітей до 17років. Найактивніше долучились до вакцинації в Горохівському, Ківерцівському, Старовижівському районах та м. Луцьку.

Кількість госпіталізованих з діагнозом «ГРВІ» зменшилась на 15%, і за останній тиждень становила понад 80 осіб, проти 96 попереднього тижня, з них 70% — діти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні